mandag 27. oktober 2008

Hjemme igjen.Da er jeg tilbake igjen etter noen dager på Vestlandet. Vi har hatt en kjempefin tur, men utrolig mye vind og litt regn. Den andre dagen hos Terje fikk vi også besøk av hauken, men i mye dårligere lys. Hauken kom noe senere enn dagen før i tillegg til at det var overskyet. Vi hadde tenkt å ha en tredje dag, men på grunn av all vinden valgte vi å sette kursen sydover igjen etter kveldsøkta. Terje satt opp et kamuflasjetelt rett ved siden av skjulet vi brukte, og jeg spurte han når vi gikk om han trodde dette vile stå til neste dag. Ingen problem sa Terje!! Når Terje og en kamerat kom neste dag for å sette seg i skjulet var både telt og skjul blåst av gårde, så han så ikke mer til noen av delene.

Vi overnattet rett under Trollveggen på vei nedover, og der var vinden så sterk at vi kunne nesten ikke stå opp i de verste vindkulene. Når vi våknet neste morgen var det sol og vindstille, så vi brukte dagen nedover i nydelig natur og tok en del bilder. Siste overnatting hadde vi rett utenfor Gjøvik, før vi i dag satte kursen hjemover. Kjempefin tur og begge godt fornøyd med bildene vi fikk.

Mvh Bent

5 kommentarer:

Kirsten sa...

Velkommen hjem etter en tur med storm og regn. dere fikk jo fine bilder så det ble jo vellykket likevel. Godt dere ikke satt i skuret når det blåste av, he he. Ikke mye å le av, men hva annet skal man gjøre. Vi ses snart. God klem fra mamma.

Jan-Eilert sa...

Heisann Bent!

Var inne på Kai Jensen sin blogg og koste meg en stund. Så var jeg inn å leste fra deres Alaska-tur med mer i bloggen din.

Takk for underholdninga!!! Naturbilder av beste sort.

Jan-Eilert

Bent Olsen sa...

Hei Jan-Eilert, og takk for hyggelig kommentar. Moro at du har fulgt med på Alaska-turen vår.

Mvh Bent

Caroline sa...

Hei Bent! :)

Så gøy å være inne på hjemmesidene dine! :)
Så utrolig mye fine bilder! :)
Moro å lese om turene du har vært på! Knall bra! :)

Klem Caroline Langevold Olsen :)

Caroline sa...

Min hjemmeside er:)
www.ballocallo.blogspot.com

Hilsen Caroline :)