tirsdag 18. oktober 2011

Klar for Island

Nå sitter vi på Gardermoen klare for tur til Island. Første turen for hele gjengen, så forventningene er på topp. Værmeldingen er bra og humøret stiger i takt med sola som er på vei opp. Maaaange måneder siden jeg har vært inne på bloggen, så jeg får gjøre et lite forsøk på å komme litt i gang igjen. Har lastet ned en app på telefonen som jeg kan blogge med, så da kan det være det blir litt mer aktivitet, om enn litt kortere blogger pr gang.

9 kommentarer:

Anne-Lise sa...

Aller først: Du skriver så godt, Bent, at jeg får en følelse av å være med deg i ei lita lomme i sekken. Dine beskrivelser gir bilder på netthinna, følelser som treffer sjelen. Ikke bare er du en god skribent, men du er også en fantastisk fotograf. De medfølgende bildene dine av kattedyrene er helt fantastiske. Lyset du fanger, blikkene og nærkontakten du viser, positurene, omgivelsene... Det er så en kan bli helt grønn av misunnelse, men det på en positiv måte. En måte som gjør at du får frem tanker om at "dette har også jeg lyst til å oppleve en gang", og da har du skutt blink!

Jeg leser og ser gjerne noe om dine opplevelser, både i Dalen og med kongeørna. Naturopplevelser blir man aldri metta på, og selv om noen prater om "oppbrukte motiver", så kan aldri et motiv bli oppbrukt før allverdens fotografer har prøvd ut samme motiv. Det være seg elg i solnedgang, ørn med fisk mellom klørne, eller stille vandring langs en skogkledd vei. Et sted starter vi alle, og hvem vet hvor vi vil ende?

Tusen takk! :-)

Anne-Lise

Jonny Langmyren sa...

Hei Bent. Fint at du skriver så mye om turen, så slipper jeg. (Jeg kan bare linke til berettningen din..).
Jeg skriver nok ellers. Interessant å se dine bilder, hvor mye forkjellig det er på tross at vi i mange perioder stod side om side. For øvrig så er bildene dine skikkelig fine. Jeg tror også jeg har blitt bitt av savanne basillen.
Mvh Jonny

Tom Dyring sa...

Jeg har jo vært så heldig å ha hatt sett en "forhåndsvisning" på disse bildene, men dette er bilder man kan se MANGE ganger. Du har et fantastisk fint lys i bildene dine. Regnværsbildet med løvene og de to cheetahene sammen ......tar kaka!!!

Laila sa...

Du skriver så levende. Jeg har virkelig tatt del i turen.Du er også en dyktig fotograf.Fantastiske bilder du serverer.

BrandNewStudio sa...

ExcellentPictures

John Grønning sa...

Flott fortalt med kjempebilder. Løvene i regn og de to gepardene var utrolig flotte.

sbo sa...

sbo
sbobet

Thu Lê sa...

I was very impressed by this post, this site has always been pleasant news. Thank you very much for such an interesting post. Keep working, great job! In my free time, I like play game: redball4games.com. What about you?

Games 2 Girls sa...

I would like to thank you for the efforts you have made in writing this article.
run2online.net