tirsdag 26. juni 2012

Halvveis i turen....

Nå er vi halvveis i turen, og alt har bare klaffet både når det gjelder vær og bilder. Vi er nå tilbake der vi bodde de to første nettene etter å ha vært to netter i nærheten av Vatnajøkull som er Europas største isbre. Vi har hatt noen fine dager der oppe med både fugl og landskapsfoto. Tror det har blitt en del bilder som er brukbare, men jeg får bruke sene høstkvelder på å gå gjennom dette. Bildene jeg legger ut på bloggen er bare tatt med telefonen, så det får bare bli som en liten teaser til noe som forhåpentligvis blir bedre.

Etter å ha stått på stranda å fotografert is som kommer fra breen i flere timer har vi gjentatte ganger blitt overrasket av bølger som rekker oss til knærne. Våte ble vi alle sammen, men verst gikk det ut over blitsen til Jarl. Den ble overskylt av en bølge i går, og i dag har den gått til de evige jaktmarker.

Utover dette har vi ikke hatt noen uhell, og alle er gode venner fremdeles. Nå blir vi her i to netter til før vi setter kursen mot Reykjavik. Der kan det kanskje bli et bad i den Blå Lagune og en god middag før vi på fredag setter oss på flyet hjem.

Ha det bra der hjemme så lenge.

9 kommentarer:

Jan-Eilert Pedersen sa...

Mobilfoto e ikkje t å kimse med Bent ;-) Skal bli spennende å sjå resultatet.

Kos deg på Island..

Anonym sa...

Hallo der gutar....

Aldri i tvil om at det blir mye bra bilder under slike forhold med denne gjengen. Stå på de siste dagene. Blir morro å se bildene.

Hilsen Helge N.

Kai Jensen sa...

Hallo Bent! Kjekt å se du er i aktivitet igjen :-) Håper D800 svarer til forventningene. Hils gutta og kos deg videre i verdens flotteste land...

Bent Olsen sa...

Hei dere, nei mobil/blogg/foto funker kanskje helt greit Jan-Eilert. Har aldri fått sett hvordan det ser ut på en dataskjerm ennå. :-) Hilser til dere fra guttene, og Kai, ser ut til at D800 gir bra resultater ja. :-) Vi snakkes.

Drag Racer V3 sa...

Many thanks for sharing www.whatsappbaixargratis.com.br

Thu Lê sa...

I was very impressed by this post, this site has always been pleasant news. Thank you very much for such an interesting post. Keep working, great job! In my free time, I like play game: douchebagworkout2.org. What about you?

Games 2 Girls sa...

I understand what you bring it very meaningful and useful, thanks.
www.baixar-whatsapp.com.br

Alice Taylor sa...

Thanks for all your information, Website is very nice and informative content.

potaup

ngocanhng sa...

I like your all post. You have done really good work. Thank you for the information you provide, it helped me a lot. I hope to have many more entries or so from you.
Very interesting blog.
minecraft2.com.br