lørdag 29. august 2009

Første dag i Silver Salmon Creek

Ja, da var første dagen med bjørnene unnagjort. Vi er fremdeles litt trøtte etter reisen og tidsforskjellen som er på 10 timer, men det har vært en vellykket dag. Alle sammen er fornøyde med starten, og Tom som er førstereis her i Alaska er storfornøyd.

Flyturen inn gikk fint, og vi landet i nydelig solskinn og full sommervarme. Eneste forstyrrelse fra værgudene var stiv kuling og vel så det, men så lenge det er såpass varmt har ikke det vært særlig problematisk.

Vi har stor sett hatt bjørner rundt oss i hele dag, men da det skyet til ganske tidlig har lyset ikke vært av det store. Vi har fått bra bilder alle sammen, men vi mangler en del ennå før vi er helt fornøyde. Nå har vi jo ennå 5-6 hele dager igjen her ute før vi er ferdige, så vi håper på full klaff etter hvert.

Litt utpå dagen i morgen skal vi bli transportet ca en mil bort fra her vi er nå til en teltcamp som vi skal ha to netter i. Da vil vi ikke være på nett, så jeg kommer tilbake med en oppdatering etter dette.

Ha det bra så lenge, hilsen Bent

3 kommentarer:

Anonym sa...

Gøy å lese bloggen din pappa :) God tur videre og lykke til med bildene, og ikke minst med å få noe ordentlig søvn sammen med de to snorkerne!!

veldig glad i deg!!

Bent Olsen sa...

Hei kjære Renate, moro at du er på bloggen! Sover godt nå, og det er lite snorking. :-) Gleder meg til å se deg og Celinemor når jeg er tilbake.

God klem fra pappa som savner dere.

marianne sa...

Lykken er å kjenne en flott mann som er barskere enn noen annen og som bringer villmarka inn i stua.

Marianne