torsdag 28. august 2008

En fantastisk avslutning på denne dagen!!!!!

Da er vi tilbake etter kveldsøkta. Vi var innover i parken så langt vi kunne komme uten å ha inngangspass, og kikket etter elgen. I går så vi 10-12 stykker på kvelden, men i dag var det helt dødt. Vi var litt sure og nedfor etter en lang dag uten noe som helst å slå i bordet med. På vei hjem kommer vi bare over den drømmesituasjonen. En stor elgku og kalv står midt ute i et vann og beiter. Vi jobber oss nærmere og nærmere, og til slutt er vi bare seks meter fra elgen. Har sikret meg en hurtig retur hvis elgkua skulle bli sur, men heldigvis skjer ikke dette. Vi får jobbe med dyrene i en drøy time, og det blir ca. 1000 bilder før vi gir oss. I går fikk Kai ei sint elgku etter seg, så vi var litt i tvil om vi strakk det litt for langt denne gangen. Men, det gikk greit, og noen skikkelig blinkskudd er i boks!!! Nå er det bare fryd og gammen i leira!!!! Skal legge ut et par bilder av situasjonen senere, men sparer nok de beste til vi kommer hjem. :-) Ha det bra så lenge der hjemme.

5 kommentarer:

Elisabeth sa...

Hallo min venn!
Veldig gøy å lese om turen din/deres. Skjønner at her kan det bli mange flotte blinkskudd, men synes jo at kun 1000 bilder i løpet av en time var litt lite, pingle!Ha en fortsatt fin tur, gleder meg til fortsettelsen.

Klem Elisabeth

marianne sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
marianne sa...

Hvilken mann, hvilket kamera, hvilken natur....kan ikke vente på resultatet!!!!!!

Marianne.

Preben sa...

Hallo General Olsen,
Artig å se bilder og omtale av ekspedisjonene dine. Godt å se at selv du kan foretrekke en hytte i blant fremfor telt.
Ved ankomst Norge får du bukke inn en kanotur i nasjonalt farvann slik at aspiranten også får litt frisk luft.

Snakkes god tur videre.

Bent Olsen sa...

Hei dere, så hyggelig at dere tar dere tid til å stike innom bloggen min. Alltid moro med hilsener hjemmefra. Håper dere alle har det fint.

Skal nok få luftet deg Hansen. Bare finn frem soveposeen du. :-) Snakkes når jeg er hjemme.

Mvh Bent