tirsdag 9. mars 2010

Deilige dager på strendene.....

Da var det middagstider her i Fort Mayers Beach, og vi har hatt ei fantastisk morgenøkt i dag!!! Et lys jeg aldri har sett maken til, og masse fugl som var villig til å spille på lag. Jørn var tilbake igjen etter kjøreturen i går, så nå var vi fullt mannskap igjen. Utrolig trivelig gjeng å dra på tur med, venndøler er skikkelige folk, det skal de ha. :-)

Vi avsluttet dagen i går med en god middag, og etter dette gikk noen av oss, inkludert ubdertegnede inn på en bar ved siden av. Der var det et band som spilte kjempefin musikk, så da var det ikke lenge før stemningen var på topp. Noen Pina Colada senere var det i bingen igjen, for vi må jo opp rimelig tidlig når vi skal ha med det fine lyset. En av guttene er ikke så sprek i engelsk, så han har spist det samme til hvert måltid mens vi har vært her ned, nemlig "same for me". :-) Vi tullet litt med han til frokosten i dag og sa han måtte bestille først, men hun som serverte hadde visst ikke hørt om den retten før.

Strendene vi fotograferer på er bare helt fantastiske her nede, det er som å gå i melis. Faren med dette er at det trenger inn over alt, og da er det fort å få ødelagt fotoutstyret, så her må vi passe på som en smed. Vi kryper jo rundt på alle fire store deler av økta, og noen ganger er det bare å vasse ut i havet for å komme innpå motivene. Selv vasset jeg så langt ut i dag at Vidar mente jeg nå kunne forlange å få sjømannsskatt når jeg kom hjem. :-) Vet ikke om de går på den hos kemneren, men kanskje hvis de får se bildene. :-)

Noen av guttene er ute å vandrer litt i området i dag, mens Ivar og jeg har sittet med bildene. Sletting og litt småredigering samt sette på søkeord på alle bildene. Synes det er godt å få gjort unna det meste mens jeg er på tur, for da er det kun småting igjen når jeg kommer hjem. Før ble jeg sittende i dagesvis med slike ting, men etter jeg fikk Lightroom å jobbe med går alt som en lek. Når det gjelder bildene jeg legger ut på bloggen er jeg noe usikker på hvordan disse blir i farger etc, dette da jeg ikke har en veldig godt kalibrert skjerm.

Nå er det ei kveldsøkt og ei morgenøkt igjen her på strendene, så forflytter vi oss litt lenger nord i morgen formiddag. Da skal vi bo på et sted som heter Cape Coral, ikke så langt herfra. Der skal vi bo i tre døgn, og dette blir basen vår for diverse plasser vi skal prøve oss på. Dere hører mer fra oss etter at vi har kommet oss opp dit, og i mellomtiden får dere bare ha det bra der hjemme i det fine vårværet jeg hører dere har.

Hilsen fra Bent og de andre guttene.

8 kommentarer:

Anonym sa...

har vært i Florida 3 ganger,det må være den letteste plassen å ta bilder.Fuglene virker helt tamme.Var i 2004 i Forth apache ved Gerinimo pass,da kom vi inn på en american eagle.(boldheaded)Det vår ikke helt enkelt.hilsen FHS

Anonym sa...

Hei Bent,
Gøy å se at det klaffer med vær og det sosiale. Det siste er ganske vesentlig. Visste ikke at du var så rå på Pinacolada. Trodde bare det var glass-Colada som gjaldt for deg. Det er fine reportasjer du lager og det er gøy å følge med. Her hjemme er det striskjorte og havrelefse etter noen fine dager på Hovden. Var tidlig oppe med Vrakpanten i dag. De stilte nesten fulltallige og vi kjører litt hardere nå som du er vekke.
Nå er det nye kameraet mitt kommet, men jeg har ikke fått hentet det ennå. Må bli senere i uka. Hils gutta.
Ole Petter

Bent Olsen sa...

Hei der Ole Petter, moro at det nye kameraet er kommet!!! Da blir det kanskje noen bilder på deg igjen?? :-)
Joda, Pina Colada gjør susen ser du, men nå har jeg litt å ta igjen når det gjelder treningen skjønner jeg. Får satse på at ei uke på Mallorca i mai vil gjøre susen. Hilser så mye fra guttene her nede.

Takk for kommentar FHS, vet ikke helt hvem du er, men har du noen nettside eller blogg hvor du har lagt ut dine bilder fra turen til Florida?? Hadde vært moro å sett hvilket utbytte du fikk når du var her.

Hilsen Bent

Anonym sa...

HEI IGJEN BENT..TAKK FOR HILSEN.VAR I TVIL OM NERDEN HADDE FÅTT TIL DETTE MED KOMMENTAR,MEN SKJØNNER NÅ AT DET LYKKES..SER DU ER I TVIL OM FARGER..HAR IKKE REAGERT PÅ DET FØR,MEN DENNE GANG SYNTES JEG BILDENE VIRKET KALDE ? TROR DET ER NOE MED SANDEN,SER JO UT SOM SNØ...HA DET FINT VIDERE..
HILSEN ONKEL OG TANTE

Jan-Eilert Pedersen sa...

Jeg følger med Bent.. God tur.

Anonym sa...

hei igjen Bent. Så flotte bilder, blir jo bare bedre og bedre!!!
håper dere er like heldig med resten av turen. Ser ut som dere er litt "godt kledd" er det så kaldt over dammen? Gøsta ba meg hilse til deg. han og Bengt kommer til Kr.sand når våren kommer. ha det fint og lykke til videre. Hilsen og klem fra mamma.

JarlRH sa...

Hei Bent og alle dere andre! Moro og følge med dere her på bloggen din. Virker som om dere er førnøyde med turen hittil, bortsett fra enkelte små/store uhell (Kamera i bakken, uff uff).
Ser på bildene her på siden din, litt misunnelig på dere :) , Veeeeldig mye BRA!! Gleder meg til å se flere bilder når dere kommer hjem? Regner med at dere skal vise noe i fotoklubben i Vennesla?
Hils alle mann!

Jarl Holberg

Bent Olsen sa...

Takk til dere fire siste for kommentar. Hyggelig å høre at du følger med på turen Jan-Eilert!!! :-)

Hilser fra hele gjengen her nede Jarl.

Hilsen Bent