søndag 14. mars 2010

Da var turen over for denne gang...

Da var det søndags morgen her i Florida, og turen hjem skal snart starte. Vi bor nå på et hotell i Hollywood, ikke det Hollywood som dere tenker på altså, men vi bor helt ned på stranda med en fantastisk utsikt utover havet. Sitter her nå å ser på at sola kommer opp, og det blir en ny fin dag her nede.

Dagen i går startet slik som planlagt, og det ble noen få timer med fotografering nede på stranda i Fort Myers Beach. Vi var ikke så heldige som de andre dagene vi hadde der ned, så utbyttet fotomessig ble så som så. Dette gjorde for så vidt ikke så mye, for vi er så godt fornøyd med turen allikevel. Har fått bedskjed av guttene at min redaktørrolle i bloggen blir utnyttet vel mye til min fordel. Alt det dumme jeg gjør i løpet av turen kan jeg jo bare unnlate å skrive noe særlig om. Men nå har det gått så langt at guttene truer med egen blogg på neste tur, og det tar jeg ikke sjangsen på. Så her kommer en av mine tabber fra i går. Vi suste av sted klokken 5 på morgenen fra Cape Coral mor Fort Myers Beach. Lå så fint i 80 km/t og målet nærmet seg i god tid innen sola kommer opp. Jeg merket at Jarl som satt ved siden av meg begynte å utføre noen litt merkelige gymnastiske øvelser, virket som han prøvde å bremse litt osv. Skjønte ikke helt årsaken til dette før jeg så at vi suste over et kryss på rødt lys, men heldigvis ingen andre biler var å se. Hadde onkel politi sett dette, eventuelt at jeg hadde kjørt på en annen bil, ja da hadde jeg nok ikke kommet hjem med det første. Dette er jeg nå altså blitt presset til å skrive av de andre, så dere får ta det med ei klype salt. :-)

Etter at vi var ferdige med fotograferingen satte vi kursen over mot andre siden av Florida, og der skulle vi besøke noen gode venner av meg. Ole og Marit har kjøpt seg hus i Florida, og der bor de fire måneder i året. Vi måtte jo innom å se hvordan de hadde fått det, og det passet godt med reiseruta vi skulle ha til hotellet vårt.

Vi ankom Ole og Marit klokken 1330, og ble godt mottatt. Fikk noe kaldt å drikke før vi dro av gårde til en gigantisk butikk for å handle mat og andre ting som guttene fikk lyst å ta med seg hjem. Butikken var på mage tusen kvadratmeter, og de hadde absolutt alt du kunne tenke deg der inne. Vi handlet inn masse god mat og drikke, i tillegg til noen småting vi skal ha med hjem.

Forretten ble løksuppe, hovedrett helstekt indrefilet, og jordbær med fløte til dessert. Jordbærene var på størrelse med potetene vi får hjemme, så det var ikke mange bærene vi orket etter forrett og middag. Nå er det garantert tvingende nødvendig med hardkjør på både trening og kosthold når jeg kommer hjem. Gikk forbi speilen på morgenen, og lurte på hvem som sto der å glante med sveisen rett opp. Var jo en del større enn han som kom ned her for 10 dager siden, og da snakker jeg ikke om høyden!! Så skjønte jeg at det var redaktøren i en noe større utgave, så det amerikanske kostholdet er farlige greier for gutter som liker mat. Skal jo sykle til Hovden siste lørdagen i mai, og nå har guttene truet med å ligge i Byklekleivene med telelinsa å ta bilder og film når tjukke Olsen prøver å kjempe seg mot målet.

Alle guttene var kjempefornøyde med oppvartningen og mottakelsen vi fikk hos Ole og Marit, og hilser så mye og sier tusen takk for et kjempekoselig treff!!! Vi kommer gjerne igjen. :-)

Da får jeg hive meg i dusjen, for nå er det snart avreise. Tusen takk til dere alle som har fulgt med på turen, vi setter stor pris på dette. Kommer tilbake med blogg når det er noe på gang igjen.

Hilsen Bent og guttene.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Early to bed and early to raise,keeps a man healthy wealthy and wise! Dette gjelder ikke,de som har hengt rundt på pubbene! Dere må ha en god tur hjem. Takker så mye for den fine bloggen. Det er fint vær heime men bare 4-5 grader og mye vind. Hilsen Alf m (Fjellestad)

Tom Dyring sa...

Har ikke sett Floridablogen før nå pga lengre opphold i Flatanger. Flotte bilder fra Florida Bent, og blogen din er alltid morsom å følge med på. Lei meg for at jeg ikke kunne bli med denne gangen !! Velokklomen hjem. Snakkes.

Kjartan Trana sa...

Takk for hyggelige innlegg som jeg har fulgt gjennom hele turen.

Fikk også Camera natura i posten i dag, og der var dine Alaskabilder hovedartikkelen. Kjempeflott!

Bent Olsen sa...

Hei dere og takk så mye for innlegg. Koselig å vite at dere følger med på bloggen.

Tom, du får gå med en annen gang. Alltid hyggelig å være på tur med deg.

Takk for den Kjartan, moro at du likte artikkelen i bladet. :-) Vi snakkes.

Hilsen Bent

Bent Olsen sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...

Du tar noen veldig klare bilder, litt nysgjerrig, hvilket kamera er det du bruker?

Ruben Johnsen sa...

Flotte bilder du viser her!
Og god fyldig tekst.

Ruben