torsdag 11. mars 2010

Reist videre til Cape Coral...
Hei igjen dere, ja nå er vi ankommet ny plass og innlosjert oss på et lite motell ved en plass som heter Cape Coral. Dette skal være vårt utgangspunkt de neste tre dagene for forskjellige utflukter. Cape Coral er kjent for den plassen i Florida med flest gravugler, så disse skal vi prøve å finne i løpet av disse dagene, i tillegg til litt andre ting.

Dagen i dag startet nede ved Fort Myers Beach, og vi hadde noen knallbra timer denne morgenen også!! Nydelig lys, ikke så bra som dagen før, men absolutt i øverste klasse. Det ble noe bra fluktbilder av bl.a pelikaner samt litt andre ting. For å opprettholde retten til sjømansskatt var jeg til å vasset litt i dag også, men bildene jeg får ut av det er verdt det å bli litt våt samt å få sand over alt på kroppen. Etter morgenøkta var over ble det en ny frokost med omeletter, toast osv, og jammen ble det ikke en rett med "same for me" i dag også. En snau times kjøretur etterpå ankom vi den nye plassen. og der var vi heldige å få rommene med enn gang vi kom. En kort tur inn på rommene for å få på badebukse, og derettter en tur i svømmebassenget med en kald drikke på solsengene etterpå.

Værmeldingen ser svært dårlig ut for de to neste dagene, og den ene av disse dagene skal det bli et voldsomt regnvær. Vi valgte derfor å bruke den siste dagen med fin solnedgang til å ta turen ut på Sanibel Island og fiskepiren der ute. Der har jeg tidligere erfart at kveldslyset blir fantastisk, og er vi heldige kan vi få noen fine fluktbilder av snøhegre. Lyset ble nesten som jeg håpet på, men solnedgangen ble litt tidlig avbrutt av et tykt skydekke som la seg til på slutten av dagen. På tross av dette tror jeg alle fikk noen bra bilder, og ut fra stemningen i bilen tilbake var alle godt fornøyd.

Jeg skrev i går at noen av guttene hadde tatt seg en liten tur i området for å kikke litt, men det jeg ikke visste var at de i virkeligheten hadde tatt seg en liten sightseeingtur ut på sjøen med en lokal helt. Da de kom hjem sa de ingenting om dette, og Vidar satte seg til å laste inn noen bilder på datamaskinen. Jeg ante fred og ingen fare helt til Vidar sier forsiktig: tror du jeg trenger litt mer farge på dette bildet? Jeg kikket bort på skjermen, og der så jeg et fantastisk bra bilde av en delfin som hopper høyt ut av sjøen!!! Først trodde jeg bare det var noe tull han hadde funnet på, men så ser jeg jo at han har flere hundre bilder av delfiner som hopper og spretter rundt på havet!!! Ble litt lang i nasa da, så dette er notert og skal hevnes ved en høvelig anledning! :-) Hva skal man med fiender når man har slike venner sier nå jeg!!! :-)

Vi avsluttet kvelden i går med pizza på en bra spiseplass og et lite besøk på den samme baren hvor de hadde band som spilte. Et par Pina Colada og rett i seng, samme som dagen før.

Foreløpig har alt bare gått helt på skinner, og utbyttet av bra bilder er langt over forventning for de fleste. Synes det er moro at alle er så fornøyde når de først bruker en del penger på et slikt opplegg, og guttene prater allerede om hvor de skal dra på tur neste gang. Flere forslag er kommet opp, Alaskas, Island, Yellowstone osv, så vi får se hva det blir til.

Nå skal kvelden avsluttes med middag på en restaurant som ligger rett over gata for der vi bor, så blir det tidlig opp i morgen. Vi har ca 1,5 times kjøring til der vi skal fotografere i morgen, og vi må være på plassen senest 0630. Det vil si at vi må kjøre kl 5, og opp 0430!! :-)

Ha det fint så lenge der hjemme, så hører dere fra oss om noen timer.

Hilsen Bent

4 kommentarer:

Anonym sa...

Her går det unna med fotografering og i pina coladas! Gutta på tur! Så gøy da! :-) Det er flotte bilder du legger ut, Bent. Så moro at det klaffer for dere.

Her er det også fint lys. Sollys, kaller vi det, og melissnøen er gått over til glasur om morgenen og litt slush utover dagen. Det er bare stas!:-)

Tenk å dra ut å knipse delfin uten å si noe!! Det kan ikke gå forbi i stillhet, så jeg regner med at stakkaren får sin hevn etterhvert.:-)

Det er ihvertfall godt å høre at dere legger inn både mat, drikke, og badepauser mellom øktene. Viktig å kose seg.:-)

Ha det fortsatt fint.

Anonym sa...

Hei alle medlemmene,vi vi holdt på og skrive Vennesla photo beer and pina colada klubb. Når tripoden,velter nesten daglig,må en kanskje gå over til Cola.(redaktørens merknad). Gøy å være med på turen,og mye billigere! har dere hørt noe mere fra han "rare" amerikaren som blogget. En på jobben påsto han hørte svattrosten i dag morges. by the way våren kom så fort at leiken er allerde over. Hilsen en på Moseidmoen like ved Villmarksglimt

Anonym sa...

Flotte bilder, selv om fugler er de skumleste skapninger som finnes.

Tror nesten jeg kan gjette hvem som spiser "same for me" til hvert måltid.

God tur videre

Hilsen Berit(kona til han unge,han som må vise bevis for å få kjøpt øl)

Bent Olsen sa...

Hei dere og takk for kommentarer. Vi har nå gått over til cola slik som nevnt i kommentar, da dette blir billigere i lengda på alle måter. :-)

Hei Berit, tror nok du har funnet ut hvem som spiser "same for me" hver dag ja. :-) Nå får du han snart hjem, så da blir det vel litt mere variert kosthold. :-)

Ha det bra så lenge alle sammen.