torsdag 3. september 2009

Avreise tilAnchorage snart....


Hei igjen dere, her kommer en kjapp tilbakemelding før vi reiser til Anchorage. I dag har vi hatt en kjempefin formiddag sammen med ei binne og en liten unge, så det ble 1000 bilder før vi ga oss. :-) Mye jobb i vente nå, men det blir bare moro. :-)

Nå komer flyet vårt, så jeg kommer tilbake med mer bilder og tekst når vi er i Anchorage.

Ha det fint så lenge.

2 kommentarer:

Terje Sylte sa...

En slik tur må jeg bare være med på Bent. Håper jeg får muligheten å følge dere til neste år eller året etterpå vist du vil ha meg med da ? Ha en fortsatt flott
og de beste lykkeønskninger for mange blinkskudd.
Hils Tom da og gratuler ham med 2 sølv i Villmarksliv.
Ikke dårlig start det.


Terje

Bent Olsen sa...

Hei Terje, hyggelig at du stikker innom bloggen. Skal hilse så mye tilbake fra sølvgutten. :-)

Klart jeg vil ha deg med på tur Terje, det hadde vært kjempehyggelig!! Har booket plass der ute som vi har vært nå i en uke til neste år i månedsskiftet juni/juli. Det skal være den beste tiden, og jeg har fått 7 plasser. Må fylle opp disse før utgangen av februar neste år, så hvis du har noen som vil være med må du bare si i fra. Det er bare helt rått, og jeg tror det må være verdens beste plass for å fotografere bjørn!! Hele opplegget er bare en drøm, så vi kan prate om dette når jeg er tilbake. Kommer til å prøve å fylle opp gruppa så fort som mulig. Jeg tar ingenting for dette, så alt er til kostpris. Jeg har noen tanker om et opplegg på dette, så vi ringes.

Hilsen Bent og gutta.