tirsdag 15. september 2009

Mellomstopp i Seattle...Hei igjen der, nå er vi på vei hjemover, og har nå stoppet for en natt i Seattle. Vært ute på byen å hatt en bedre middag, så nå er det i seng noen timer før flyet går til Amsterdam. Skal legge ut noen bilder og litt tekst fra kveitefisket og bjørnesafarien som vi hadde de to siste dagene når jeg er hjemme igjen. I mellomtiden får dere har det bra.

Hilsen Bent

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Bent.
Dette ser jo ut til og ha vært en høydare på alle måter. Vær, opplevelser, en kjempefin gjeng og sjelden har jeg sett du har lagt ut så mye bra bilder.Her må jo være mye og supplere Vårgårda serien med.God tur hjem.
Mvh Vidar.

Bent Olsen sa...

Hei Vidar, og takk så mye for det!!! Ja, tror det har blitt noen godbiter, så jeg får senår jeg får bearbeidet de ordentlig på maskinen hjemme. Blir litt hastverksarbeide når man er på farten, og bærbare skjermer er jo ikke av de beste. Vi snakkes når jeg er hjemme. Hils til kjente.

Mvh Bent

Anonym sa...

Hei igjen Bent,Morsomt å følge bloggen din,.. og ikke minst alle de fantastiske bildene av bjørnene,stort & smått!!Du må bare være stolt!!Forstår særdeles godt at dere er en flott og kreativ gjeng;-))
Ønsker deg en kjempeflott reise hjem til moderlandet!Beste klem fra Siss;-))

June sa...

Hei hei.
Har vert kjempegøy og lese bloggene.Utrolig mange fine bilder. Kos dere de siste timene på turen og god tur hjem igjen.
Hilsen June.

Bent Olsen sa...

Hei Siss og June, tusen takk for kommentar. Nå er jeg hjemme igjen, så da blir det en stund til neste gang.

Takk for at dere fulgte med.

Hilsen Bent

Lars sa...

Det siste bjørnebildet der var bare helt rått! Ser jo ut som den kommer rett ut av skjermen... Det må du ha i stort på innsiden av en dør! :)

Anonym sa...

Hi, what brave men! I can't believe that you all were not taken in by the police for questioning. Anyway, the pictures were lovely. I hope that one day I'll be able to read a book about your adventure and see more of your lovely work of photographing birds.

American/Trinidadian