torsdag 11. september 2008

Atter en gang i Anchorage...Da er vi igjen ankommet Anchorage. Vi har hatt en grei tur opp fra Homer, uten de store overraskelser, forøvrig akkurat som forventet. Vi hadde en liten stopp langs veien da vi så en elgku og kalv som gikk på en myr, tok noen bilder av dette og kjørte videre. Det har vært hesterock (les countrymusikk) på radioen hele veien, så Kai er helt i hundre. Han har nå gått så langt at han vil kjøpe seg en cowboyhatt. Dette er uten tvil plassen for Kai.

Er litt sliten i dag da det ble litt lite søvn i natt. Etter  at Kai kverket innpå en hel loff med ditto smør, har han putret og smelt som en gammel Marna båtmotor i hele natt. Mongstad-anlegget blir bare peanutter i forhold. Og her snakker vi ikke om noen form for rensing av utslippene. Når han så topper dette med å begynne å synge i søvne, ja da skal du ha takk!! For å si det slik, han hadde definitivt røket ut i innledenede runde av Idol. Så heretter har Kai fått forbud mot loff etter klokken 1700!!!

Nå er det bare å pakke sammen sakene til den store utflukten i morgen. Når vi har funnet ut hva vi skal ha med oss, er det opp til den hyggelige familien jeg er blitt litt kjent med for lagring av resten. Vi var forresten så heldige å fikk en pose med grillet laks av de forrige gang vi var der. Vi har kun lov å ha med oss 50 pund på flyet i morgen, og dette er jo ikke mer enn rundt 25 kg!!! Det er omtrent det fotoutstyret veier, så her blir det ikke mye plass til annet.

Nå gleder vi oss bare noe helt sykt, selv om værmeldingene er veldig dårlige. De melder sol fra den dagen vi skal hjem igjen, så vi håper de bommer litt, og at godværet kommer noe tidligere. Det at været er bra den dagen vi skal hjem er jo bra nok, for det hadde vært litt krise hvis vi skulle bli liggende værfast der ute. Vi har lagt inn to dager som vi skal være i Anchorage i tilfelle slikt skulle skje, men blir det mer enn dette mister vi flyet hjem. Vi har hatt flaks så langt, og vi regner med den holder videre.

Hvis ikke dere hører noe på en stund, så er det fordi jeg ikke kommer igjennom på satelitt. Vi skal etter planen være tilbake her på mandag (tirsdag hos dere), så da kommer det full rapport.

Ha det fint så lenge, så håper jeg det er mange komentarer når jeg er tilbake. Setter stor pris på dette.

Mvh Bent

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ikke værst at Øyvind og Anne kom med hilsen, var jo koselig vel. Jeg vil bare atter engang si: for noen nydelige bilder. De uti vannet var så søte. Stoler på at du er så forsiktig du kan når du enda en gang skal møte kjempene i villmarka. Gleder meg veldig til du er på bloggen igjen. Og da bærer det vel snart hjem håper jeg. god tur begge to og tvi tvi :) Nattaklem fra mamma som er utrolig glad i deg.

Anonym sa...

ha-ha-ha-ha...veldig bra skrevet om Kai og hans nattlige konserter!!!:-D :-D Lofforbud e.kl 17.00 hi-he.. :-D
Du de bamsene har jeg forelska meg i. De er jo vannvittge skjønne!! Får jo bare SÅ lyst til å kose med de. Synd de er så store og ikke så veldig glad i oss tobente.... Igjen; for noen fine bilder, Bent. HÅper jeg får anledning til å se flere når du kommer hjem.
Det blir stusselig på bloggen noen dager, skjønner jeg, men desto mer å se fram til. (Du, ikke legg ut et sånt skjeggebilde en gang til. Har ikke helt kommet over det første enda.... he-he) Håper det blir full klaff for dere.
Grethe

Anonym sa...

Hei Pappa.
Så skjønne de bjørnene som badet var!! Skulle ønske at man kunne kose med de:)
Ville egentlig bare si at jeg fikk telefon fra et legesenter i dag, markens legesenter. De ville jeg skulle komme ned til uka for en samtale, og bli litt kjent med meg. De hadde bruk for syke-vikar forstod jeg det som:) Så det blir kjempespennende!! Ellers så vil jeg bare si jeg er glad i deg, og du må ha en fortsatt fin tur!
Kos og klem fra meg...

Bent Olsen sa...

Hei dere, koselig med kommentar fra dere. Nei, det var ikke verst at Ø og A hilste på. Fortsett med det. Takk for hyggelige ord Grethe, du skal få se flere bilder når jeg er hjemme igjen.

Til deg kjære Renate, så moro at du kanskje får litt jobb på et legesenter nå. Nå har du vært flink jente, og det liker pappa godt. Veldig veldig glad i deg også, og tusta vår selvfølgelig. Gi henne en god kos fra meg og hils til TE. God klem fra pappa som savner dere veldig nå.

Anonym sa...

Hei hei Bent,stakkars deg.jeg føler med deg.ang.Kai.Hele min fam.har hørt Kai synge så dette har han forbud mot å gjøre offentlig. Mange spør meg,hvorfor jeg ikke ble med dere til Alaska, håper folk forstår meg bedre nå!!!!Et lite tips helt på slutten,ta en dusj føre dere setter nesa hjemover.Klemmer til dere begge fra Tone og LIZA.