onsdag 17. september 2008

Turen over.


Da er det bare å innse det, turen er over og vi ligger bare her å sløver bort til flyet skal ta oss hjem. Opp i hodet er vi ferdig med Alaska for en stund, og i dag har vi ikke rørt fotoapparatet. Litt godt å bare koble helt ut nå. Eneste gangen vi har bevegd litt på oss er når vi skal ha oss litt mat. Da må vi gå over gata, og det er alt av fysisk aktivitet vi får. Det vil si, Kai har hatt seg en lengre tur for å tilføre samlingen sin av souvenir med flere saker. Tror han har to bæreposer nå med diverse elg, bjørn, ørn osv i alt fra glass, tre og metall. I tillegg er det jo alle disse fine sakene man kan feste på kjøleskapet da!! :-) Ja Ja, han koser seg nå veldig da når han kommer inn i en slik butikk. Da er det bare å sette seg ned å vente til han er ferdig. Nesten som å gå med damer på shopping; blir aldri ferdig. :-)

Skal til å fordele baggasjen nå slik at jeg slipper å betale ekstra for overvekt. Vi kan ha to kolli hver a' 23 kg, så det er jo en del da. Det de heldigvis ikke sjekker er vekta på fotosekken. Den tar vi med inn i flyet, og da kan den bare veie 8 kg. I realiteten veier den over 20 kg, så da er det om å se ut som man går så lett på tå når vi går inn på flyet. Og for all del ikke la flyvertinnene få tak i sekken!!! Noen ganger skal de være så behjelpelige med å få sekken på plass, og det ender fort opp med at de løfter på seg en brokk. :-)

Gleder meg til å komme hjem nå og treffe kjente igjen. Blir også godt å komme seg på jobb og i gamle rutiner igjen. Det gamle A4-livet er godt inn i mellom det også.

Da sees vi snart, og ha det bra så lenge. Veldig hyggelig å hatt dere med på tur, og dere er velkommen med neste gang igjen. Reiser til Canada i februar for å fotografere snøugler, så da regner jeg med at det kommer nye innlegg. Den som lever får se.

Mange hilsen fra Bent.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Pappa.
I dag har jeg Celine hjemme fra barnehagen. Så i dag koser vi oss, har lagd boller og gele med ho. Så når bollene er ferdig stekt skal vi se på pippi mens vi spiser boller og drikker varm kakao:)
Var godt å se overskriften i dag, at turen er ferdig...det betyr at nå er du snart hjemme igjen:) Ha en god flytur så sees vi.
Kos og klem fra legesekretæren:)

Anonym sa...

Hei Bent.
Godt dere er i god behold så langt, vi har fulgt godt med på turen,selv om vi kansje ikke er de flinkeste til å gi tilbakemelding. Imidlertid,nå gleder vi oss til et mere utvidet reisebildeshow når du etterhvert får sortert inntrykkene.Vi må vel også få rotet oss til å abbonere så vi også kan bli med på " småturene "
Beste hilsener-Tante og Onkel og riktig god tur hjem.

Tor Edgar Lunden sa...

SVIGER... MÅ DU FÅ LANDET PÅ NORSK JORD SÅNN AT DU OG EIRIN KAN TA TUREN OPP HER TIL BORKISLAND, SKAL VI STELLE I STAND LITT VELKOMSTMIDDAG TIL DEG :) PS!!!! DU KOMMER IKKE UTEN PC`N OG BILDENE I FRA TUREN, DA SLIPPER DU IKKE INN, HE HE HE.... VI SNAKKES TØFFEN, HEIDÅ....

Anonym sa...

Hei, dette er en test.

jan-eilert sa...

Denne turen så veldig flott ut.

Takk.

Love Kpop sa...

Not all are true. Everyone has their own way of thinking but I think they have to reconsider. I like to argue for the most accurate results.
http://fivenightsatfreddysplay.com