torsdag 14. oktober 2010

Ankommet New York....
Da var vi ankommet New York og er klare for noen rolige dager her før hjemreise. Det vil si rolig for de som ikke lider av shoppingsyken, for her er det mye butikker, og mye kjekt å ha som en ikke trenger. Det virker som kredittkortene sitter løst hos en del damer nå, så det spørs hvordan dette skal gå etter hvert! :-)

I dag var det opp klokken 0500, så ble vi hentet med buss utenfor hotellet klokken 0600. På grunn av tidsforskjellen landet vi ikke i NY før klokken 1800, så denne dagen har vi ikke fått så mye ut av. Det ble bare til at vi sjekket inn på hotellet, fikk baggasjen på rommet, så bar det ut på byen for å finne en plass å spise middag. Vi delte oss bare opp i grupper som falt naturlig, så på den måten unngikk vi problemer med plass på restaurantene. Vi var 7 stykker i sammen som jaktet på et steakhouse, så jeg søkte opp nærmeste aktuelle på min iPhone. Den lå rett rundt hjørnet, så det passet jo utmerket. Jeg gikk inn på restauranten for å spørre om bord, og mens jeg sto dere å ventet kom plutselig Ole Petter og tauet meg ut etter jakkekragen. Det viste seg at dette var en plass med stjerner i Michelingguiden, og prisen for en biff lå på det samme som du betalte for en hel okse i hjemlandet. Syntes jo de så litt rart på dongeribuksene mine med hull i, men tenkte ikke så mye over det der og da. :-) Vi fant oss nå en grei plass etter hvert, men uansett hvor man går her i NY vil det nok koste mer enn snittet i USA.

Jeg har ikke tatt noen bilder i dag, men skal prøve å få lagt ut de bildene jeg prøvde meg med i går. I morgen tar jeg nok med kamera rundt i byen, så da satser jeg på at det blir litt på bloggen.

Da hører dere fra oss i morgen igjen.

Mvh Bent

8 kommentarer:

gmj sa...

Kos dere i New York......

KARIANNE sa...

Mamma(Ellen); GO CRAZY....

Anonym sa...

Ja der hadde mitt visakort satt løst hehe. Iallefall visst der var en Harley shop:) Kos dere videre.. Wenche:)

Jone sa...

Hei Bent,

Leser bloggen hver dag med stor interesse! Du får hilse pappa (Terje).

mvh Jone & Victoria

PS! Hvordan liker han sin nye iPad? Har lyst på en jeg også...

Lars Erik Nes sa...

Så bra at dere har kommet til NY. Syntes fatter (bjarne) var litt bleik på et av bildene her. Lurer egentlig på hva han skal finne på i NY. Han hater jo å shoppe :-).

Anonym sa...

Hei Bent. Shopping ut og inn av butikker for å handle ting de fleste av oss slett ikke har bruk for er vel hverken min eller din stil?. Jeg holder det ganske enkelt ikke ut! Men det er jo mye annet fornuftig å foreta seg i NY eller utenfor. Har faktisk tenkt å dra over dertil sammen med Anne Marie en gang ut på våren i en ukes tid. Kos dere mvh Harald

Anonym sa...

Hei. Vi har fulgt dere på denne fantastiske turen, - for et flott opplegg. En meget dyktig reiseleder!!! God tur hjem etter hvert, Ellen og Bjarne. Gleder oss til referat på lutefisk festen. Hilsen Nora og Arvid

Bent Olsen sa...

Hei Jone, pappa er skikkelig gira på iPaden, men jeg skal si du også har lyst på en. :-)

Ellers hilser jeg fra alle sammen her over, og takker for alle kommentarene som er kommet under turen. Kjempemoro for oss å få slike hilsen inn i mellom. Håper jeg høre fra dere på senere turer også. :-)

Mvh Bent