mandag 4. oktober 2010

Snart klare for å hente ut motorsyklene....


Da var snart søndagen også over, og vi nærmer oss starten på det som er den egentlig turen. I morgen tidlig blir vi nemlig hentet her på hotellet klokken 0800 og kjørt til stedet vi har leid 16 Harley-Davidson motorsykler. Det skal bli godt å komme på hjul igjen, for nå begynner jeg å bli litt rastløs av å gå rundt her i San Francisco.

Da vi har med Terje som er musiker har han klart å spore opp at det er en stor musikkfestival her i byen denne helgen. Det er noe gedigne greier med masse verdenskjente artister, og best av alt, alt er gratis å komme inn på!!! Det er en miliardær her i byen som har betalt alt dette av egen lomme i 10 år nå, og det er snakk om mange titalls millioner kroner. Ole Petter, Terje og jeg har vært på denne festivalen store deler av dagen, og vi er akkurat kommet tilbake til hotellet. Vi har kost oss noe masse med artister som Indigo Girls, Dave Alvin & The Guilty Girls, Rosanne Cash (datter til Johnny Cash), Nick Lowe & His Band, Elvis Costello and the Sugarcanes og sist men ikke minst, Emmylou Harris!!! Sistnevnte er en av mine favoritter, og på denne konserten fikk vi plass helt fremme ved scenen. Kjempemoro, og det er også moro å se at Terje er tilbake i gammelt slag igjen.

De fleste av gjengen utenom oss har vært på Alcatraz, og etter litt opptelling ser det ut til at alle er sluppet løs igjen. Samtlige syntes dette var en spennende og moro opplevelse, så det ser ut til at gjengen er godt fornøyd så langt.

Nå er klokken 2030 her, og jeg har avtalt møte med hele gjengen kl 2100 for å gi informasjon om hva som skal skje i morgen. Etter dette blir det rett i seng kan jeg kjenne, for nå er jeg skikkelig trøtt. Satser på å komme ut med en blogg etter dagen i morgen er over, og da håper jeg at jeg har fått tatt litt flere bilder av deltakerne.

Ha det bra så lenge, og følg med videre.....

Mvh Bent

9 kommentarer:

Anonym sa...

kjære Bent. Ser dere har det greit der over i junaiten, og at turen skal starte i dag. Er vel nå jeg skal si KJØR PENT OG FORSIKTIG vennen min.
Er veldig gøy og starte dagen med en blogg fra deg, er jo liksom litt med på turen da vet du :-)
I dag kommer Øyvind og Anne hjem etter 14 dager på Rhodos, de har hatt det fint.
Ha en god tur videre, uten uhell og med masse gøy. Hils de jeg kjenner. Glad i deg. Klem fra mamma.

gmj sa...

Hei du. Var som sagt på Lindesnes fyr og hørte på foredrag og bildefremvisning til Lars Verket. Glad jeg fikk med meg foredraget og ikke bare bildene. Han en flink og gasnke så morsom til tider. Strek vind og mye bølger der ute. Var ute med gutta fra bymisjoen.

Håper dere får en kjempetur på syklene, så må jeg jo si at dere må kjøre pent, men det gjør dere helt sikkert.

Fint her også med høstfargene, men litt mye regn til tider.

Ha det bra så lenge. Gye

Sara sa...

hei mormor Ellen og morfar Bjarne. Dere har det sikkert fint, men her er det bare dårlig vær. Ha en riktig god tur videre klem fra oss i Valhallagata 40.

Anonym sa...

Heisan:) Ja den konserten kan jeg tenke meg var morro å se. Det er sånt som er gøy å få med seg.Blir morro å følge med dere videre..god tur:)Wenche..

Jorunn N sa...

Hei Bent & Eirin, Marit & Ole+ de andre jeg event kjenner...

Flott å se at bloggen er oppe og går igjen. Gleder meg til for settelsen her fra sofa kroken min. Syns jeg så deg stormende gjennom lange flyplass gangveier og hindringer på veien ( disse VELDIG service innstilte medhjelperne!!) - godt kroppen din har et mange årig trenings grunnlag... he he

Hils Eirin spesielt...
og lykke til på turen til dere alle.
DRIVE SAFE!!

Klem fra Jorunn

Anonym sa...

Hei Bent.Hyggelig å startedagen med en kaffekopp og blog-lesning. Har jo ikke så mye å tilføye utover det velkjente at du er fantastisk til å få med deg alle detaljer som videreformidles på et forbilledlig vis.Jeg vet jo hvor mye seriøst arbeid du legger ned i dette, for at andre skal ha det greit å kunne delta. Håper dere ikke får noen kjøreproblemer med så mange sykler og så lange dagsturer.mvh Harald

Anonym sa...

KJære Bent og Eirin. Det er så gøy å lese fra siden til Bent, du er utrolig flink til og holde oss hjemmesittere orientert. Gleder meg for hver dag, sps noen nye bilder. Kos dykken og husk å kjør forsiktig... Klem fra Randi og Gudmund

Tom Dyring sa...

Jøss, for en samling fete musikknavn, rett i smørøyet!! Hils til OP,...og til Emmylou hvis du ser henne igjen. Si til henne at hun er hjertlig velkommen til å besøke meg her i Bundefjorden, nårsomhelst !!

Bent Olsen sa...

Tusen takk til dere alle sammen for hyggelige kommentarer!! Setter stor pris på at dere tar dere tid til et lite innlegg. Til dere som sender hilsen til noen av deltakerne kan jeg bare informere om at dette blir videreformidlet, og de hilser alle tilbake.

Tom, Emmylou er på vei til Bunnefjorden. Hun øsnket en tur i den nye farkosten din som du har lagd i sommer. :-)

Mvh Bent