mandag 18. oktober 2010

En litt god historie og litt skryt til noen som fortjener det...

Da var vi endelig hjemme igjen etter en litt lang reise og lite med søvn. Vi ankom Kjevik flyplass i rute, men samtlige kom hjem uten baggasjen sin. Har fremdeles ikke fått den, så i morgen må jeg ut å få handlet nye barbersaker hvis ikke den kommer. Ser ut som en julenisse nå, og det er jo litt tidlig på året.

Skulle egentlig ikke skrive mer fra denne turen, men slenger inn en blogg til før jeg gir meg. Grunnen til dette er flere, og en av grunnene skyldes en tekstmelding jeg fikk av Steinar Paulsen rett før jeg satt meg på flyet i går. Han hadde reist hjem dagen før meg, men rett før han dro hadde han en litt morsom opplevelse. Fikk følgende tekstmelding:

En time før avreise fra hotellet gikk jeg forbi en eldre mann med hatt jeg dro kjensel på....selveste Leonard Cohen, ute å spaserte alene på 7th avenue!! En av mine store favoritter fra 70-tallet som jeg hørte på livekonsert senest i fjor! "Mr. Cohen" sa jeg høflig da jeg gikk opp ved siden av ham, "you have given many people so many golden music moments, and for me last year in Norway where I was at your consert." Ikke til å legge skjul på at det var et stort øyeblikk å stå å prate med Mr. Cohen på gata midt i New York!! Uvirkelig!!! "Thank you my friend, I appreciate your words, and I remember Norway." Deretter rakte han frem hånden og vi shaket hands, hvor han deretter slentret videre nedover Manhattan. Den lille mannen med den dype stemmen og det lune smilet. Det var da jeg kjente det magiske håndtrykket at jeg tenkte på en av hans herlige sanger: "First we take Manhattan, then we take Berlin." En kan få frysninger av å tenke på hvordan slike tilfeldige og magiske opplevelser kan skje, men på MC-tur til USA kan alt skje....takket være Bent Olsen!!! En stor takk Bent! :-) Beste hilsen fra Steinar.

En hyggelig mail og en artig opplevelse for Steinar synes jeg.

Den andre tingen jeg vil skrive litt om er servicen vi fikk av vårt reisebyrå samt SAS på denne turen. Som nevnt i forrige blogg var det ett av parene som ble akterutseilt da de trodde de skulle reise hjem en dag senere enn de virkelig skulle. Det ble masse styr og telefoner hjem til Norge, og først fikk vi beskjed om at vi måtte betale mer enn kr. 10.000,- pr bilett for at de skulle komme seg hjem. Etter at jeg tok kontakt med Merete og Jon på Berg-Hansen reisebyrå i Kristiansand begynte ting å skje. Dette var altså på en søndag morgen, og etter hvert ettermiddag, men Jon som var i familieselskap gjorde jobben allikevel og fikk til slutt tak i stasjonssjefen for SAS i New York. Her viste SAS en utrolig fin gest, og de booket om de som hadde mistet plassen med nye billetter uten at det kostet de en krone!!!! Fantastisk bra, og en service jeg aldri har opplevd av noe selskap før!!! Har forøvrig brukt Berg-Hansen i flere år nå, og har alltid fått en kjempeservice når jeg har trengt hjelp fra utlandet. Sender en stor takk til SAS og Berg-Hansen for fantastisk bra service!!!

Mvh Bent

5 kommentarer:

Jorunn N sa...

Gratulerer Bent!

med en utrolig bra gjennomført reise!!
Vannvittig bra service mht de billettene (!) at du er en utrolig god kunde er det vel ingen tvil om...men det skjedde jo ikke av seg selv at de ble booket om for kr 0,- Du jobbet på spreng du også for å fikse det. Ingen grunn til å være beskjeden Bent :-)

Ville egentlig bare si...
at det har vært en opplevelsesrik tur også for meg som har fulgt dere på sidelinja via bloggen. Takk for at jeg har fått være med..

og til sist :: VELKOMMEN hjem!

MVH Jorunn

Ord og bilder sa...

Hei

Har lest alle blogginnlegg og koset meg med alle opplevelsene dere har hatt fra denne turen...

Nå må i nå innrømme at brom brom sykler ikke er så spennene som fugler og dyr, men med din unike måte å skrive på.. så må jeg lese!

Så bra at det ordnet seg for paret som fikk nye billetter.. FLOTT SEVICE!
Nå håper jeg neste innlegg blir av dine flåtte dyr og fuglebilder :)

monika

Bent Olsen sa...

Hei Jorunn og tusen takk for det!!!

Hei Monika, neste gang blir det nok mer fototur, så da håper jeg du følger med igjen. Drar til Canada i februar ser det ut til, og derfra videre til enten Alaska eller Yellowstone.

Mvh Bent

gmj sa...

Takk for super blogg Bent og velkommen hjem.

Ting ordner seg for snille gutter og jenter.

Gye

Thu Lê sa...

I was very impressed by this post, this site has always been pleasant news. Thank you very much for such an interesting post. Keep working, great job! In my free time, I like play game: mutilateadoll2game.com. What about you?