fredag 6. februar 2009

Da er jeg klar for tur igjen.Hei dere, nå er det lenge siden jeg har vært aktiv både på bloggen og med kamera. Har hatt en tung periode i privaten en stund nå, så motivasjonen har vært helt borte. Reiser i morgen tidlig til Canada for å fotografere snøugle. Er spent på utbyttet av dette, men i løpet av en uke så håper jeg vi skal få til noe. Jeg reiser sammen med Kai Jensen, samme mann som jeg var sammen med i Alaska i høst. Blir sikkert en hyggelig tur bare jeg får flyttet fokus litt. Etter en uke i kalde Canada flyr vi direkte ned til Miami i Florida. Der skal vi ha to uker hvor vi kjører rundt på forskjellige plasser. Det blir hovedsakelig fugl på programmet der også, men kanskje med litt innslag av alligator etc. Vi starter nede i Everglades og jobber oss oppover langs kysten av Florida etter hvert. Når vi var i Alaska i høst ble vi kjent med noen fotografer fra Florida, så vi skal antakelig treffe et par av disse på turen. Regner med å få noen gode tips fra den kanten.

Ellers fikk jeg en hyggelig overraskelse i posten for et par dager siden. Først kom det en fin plakett i stein som var premie for tredjeplass i NM i naturfoto. Dagen etterpå fikk jeg en katalog fra Bergans hvor jeg kunne plukke ut hva jeg ville for en verdi av kr. 8000,-!! Synes det var veldig hyggelig, og det kan jo være med på å motivere meg litt underveis. Har lagt ut bilde av plaketten samt det bildet som fikk tredjeplassen.

Da håper jeg det er mange av dere som følger med på bloggen min underveis i disse tre ukene, og legger dere inn kommentarer er det ekstra hyggelig. Skal legge inn på bloggen så ofte jeg kan komme på nett.

Ha det bra så lenge.

Mvh Bent

4 kommentarer:

Vidar sa...

Grattis med 3. plass!!
men hva i all verden har Bergene som ikke du har:-)

God tur!

Hilsen Sol og Vidar

Hilde sa...

Gratulerer med 3.plassen i NM! Følger spent med i bloggen din:-)

marianne sa...

Kjære Bent. Nå må du slappe av å finne blinkskuddet til 1. plass i neste NM.

You are the best you know.

Marianne

Bent Olsen sa...

Hei dere og takk for hyggelige kommentarer. Håper dere følger med videre.