onsdag 18. februar 2009

I dag er jeg blitt syk....
Dagen i dag startet klokken 4. Fra klokken ringte til vi hadde stått opp og vasket oss, pusset tennene, kledd oss og pakket ut i bilen, så ble den 0425!!! Ikke verst! :-) Vi satte kursen mot vestsiden av Florida, og på veien over kjørte vi inn på en grusvei som tok oss inn i sumpene og mangroveskogen. Fikk tatt noen bilder, men vi føler vel ennå at vi ikke har fått det store, så det er bare å stå på videre.

Vi er ankommet Fort Myers Beach, og der har vi fått lagt oss inn på et motell. Ikke mer enn vi var kommet innenfor døra, så fikk jeg hodeverk, feber og magesyke. Skikkelig dårlig, og har bare vært i senga siden, bortsett fra noen raske turer på potta da. Kai har vært ute på egenhånd for å fotografere og kom akkurat inn av døra. Han var nokså molefunken, for han hadde vært ned i et fuglereservat og ikke sett en eneste fugl. Null bilder fra den økta, så det var jo merkelige greier.

Kai har noen bekjente som bor i Sarasota, litt nord for der vi er nå, og der har vi tenkt å slå oss til i 2-3 dager. Vi kan visst bo hos de, så da benytter vi oss av den muligheten. Kai sa nettopp at han også begynte å bli uggen i kroppen, så nå får vi jo håpe vi ikke blir liggende her begge to!!

Når vi var i Anhinga Trail i går kveld, så begynte en av gribbene i området å spise på fotosekken til Kai. Får håpe ikke det var et forvarsel, og at gribben skjønte vi var på vei inn i uføra. :-)

Vi snakkes i morgen.

Hilsen Bent

2 kommentarer:

Anonym sa...

Artig å følge med på turen deres...:-) Ikke like artig å høre at du ikke er i form. God bedring... så krysser jeg fingrene for at det er kortvarig og du på nytt er klar for søken etter de "store" bildene... Vi er noen her hjemme som virkelig begynner å glede oss til trugetur i mars... Klem fra Grethe

Anonym sa...

Kjære Bent, her kommer noen gode råd fra doktor Lise. Det viktiste er å få i deg mye væske, er du skikkelig dårlig må du oppsøke lege og få noe for det så du blir fort bra.kulltabletter kan også hjelpe sier hun. Men væske var kjempeviktig så ikke du blir dehydrert sier hun.Så sa hun jeg måtte hilse deg så veldig mye 0og ønske deg god bedring, Tror det følger med en klem også. Dr Renate kommer vel også på banen kjenner jeg henne rett. Men husk å drikke mye det er viktig. Synes det var veldig dumt at du var syk, du bruker ikke si det i hytt og vær, og bilde Kai la ut så ikke bra ut. Boblejakke i 25 varmegrader og hvit som et laken, det sier jo en del. Håper ikke Kai også blir syk, men da får dere kjøpe Up and Go. God bedring og bli snart frisk vennen min. God klem fra mamma.