tirsdag 24. februar 2009

Lønn for strevet....
Endelig ser det ut til å gå veien for oss!!! I dag hadde vi en fantastisk morgen, og vi begge fikk bilder vi er kjempefornøyde med!!! Akkurat som jeg sa, hvis vi ikke gir opp så lykkes vi til slutt. Plutselig er man på rett sted til rett tid, og ikke minst, er forberedt på det som skjer.

Morgenen startet ved at klokka ringer ti minutter på seks. To minutter på seks sitter vi i bilen!! Er ikke det effektivt eller hva?? Da har vi vasket oss, pusset tennene, kledd oss og dratt med oss fotoutstyret. Dette er ikke for pingler kan jeg si. Riktignok er jeg litt trøtt når vi kjører av gårde i mørket, men når Kai tar frem doggybaggen fra kvelden før og henter sin pizza, parmesan-lukta fyller kupeen med en blanding av spylukt og gammel mat, ja da må jeg si at jeg våkner rimelig kjapt. Han har omtrent ikke rukket å sluke ned en halv pizza før vi er fremme, og det er akkurat tidsnok til at vi rekker soloppgangen.

Vi får en del fine siluettbilder av stork og ibis mot sola, noen fantastiske bilder av natthegre, og ikke minst bilder av hegre som fanget ei stor malle. Det siste var akkurat noe av det vi var ute etter, og i dag klaffet det endelig for oss. Ikke bare ville vi ha bilder av dette, men det skal være fint lys og fin bakgrunn og alt det som dere vet dere som driver på med denne galskapen. Alt klaffet for oss, og det syntes vi at vi fortjente.

Etter ei kort morgenøkt med bra bilder satte vi kursen mot Dennys reastaurant og frokost. Lyset blir veldig fort hardt her nede, så det er ikke lenge det lar seg gjøre å få gode bilder hvis ikke det er overskyet da. Når vi kom frem til spiseplassen og Kai hadde fått lest menyen, bestilte han en seniormeny. Serveringsdama kikket på han og spurte om han var over 55, for det måtte du være for å få denne. Hun spurte etter ID og Kai kikket med store øyne. Jeg sa til dama at han hadde ikke med seg ID men at jeg kunne gå god for han. Han fikk retten sin, så jeg sier ikke mer. :-)

Nå har vi ei kveldsøkt igjen og ei morgenøkt, så bærer det opp mot Miami og flyplassen. I morgen skal vi hjem igjen, og vi er kjempehappy med at vi reddet turen i går og i dag. Nå har Kai vært på kjøpesenteret og kjøpt seg nye sokker også, så da er alt bare fryd og gammen. Det er kamerat det.

Vi sjåast.

Med hilsen Bent

7 kommentarer:

Studio Natura sa...

Som alltid, fornøyelig å lese dine reiseskildringer :)

kirsten sa...

Bildene blir jo bare bedre og bedre, gleder meg til og se alle etterhvert. Er veldig morro og lese bloggen, ser ut som dere har det helt topp nå. God tur hjem begge to. Vi snakkes. Klem fra mamma.

Anonym sa...

Glimrende bilder. Hegren med malen er et usedvanlig blinkskudd. Har ellers vært veldig moro å følge dere på turen. Lykke til med den resterende fotograferingen. Bildene er av en ypperlig kvalitet. Mvh Per Tallaksen

Anonym sa...

hehe
så du klarte å få lurt betjeninga til å tro at han var over 55:-)
du får i samme slengen spandere på han et vi over 60 abonnemang:-)
koslig at det ble full klaff,det lønner seg uten tvil å være tålmodig
meget bra fangst dette her bent
mvh anders selland

marianne sa...

Verdens beste!!!!

Stolt av deg.
Marianne

Anonym sa...

Blinkskudd igjen!Du imponerer Bent!!...Siste bildet...utrolig vakkert ;-)Lykke til med siste innsats før hjemreisen.
Her hjemmme er det nå mildt m/ sol og tro det eller ei...20+ i solveggen!!En flott hjemreise ønsker jeg deg..Siss.

Anonym sa...

FANTASTISKE BILDER NÅ BENT. DET SER OG FORSTÅR VI OG DU SOM VI GLEDER OSS TIL Å SE ALLT NÅR DU\DERE ER TRYGT HJEMME. KAN OGSÅ FORSTÅ DET ER TØFFE ØKTER, IKKE NO SLUMRING UNDER PALMEBUSKENE DER NEI.
NÅ MÅ DERE BARE HA EN FIN TUR HJEM IGJEN OG SÅ SNAKKES VI.
HILSEN ONKEL OG TANTE.