torsdag 19. februar 2009

For halv maskin...
Da var denne dagen også over. Det har vært en dag hvor jeg har gått på halv maskin. Etter Kai kom med imodium, så roet magen seg noe ned, men det putrer og smeller jevnt der inne så jeg er ikke helt på trygg grunn ennå. Har fått innvilget fri i morgen tidlig også av Kai, så da håper jeg å få sovet skikkelig ut. Siste natta ble det ikke søvn i det hele tatt, så det kjennes godt nå.

Vi hadde en kveldstur opp til et sted som heter Ding Darling, og det var akkurat som sist jeg var der en skikkelig nedtur. Vi kjørte derfor bort til en pir hvor det var masse fiskere, og der fikk vi tatt litt fluktbilder samt litt solnedgang. Mangler liksom det siste før vi skal bli helt fornøyd, men vi gir ikke opp.

Vi har skrevet mail til en fyr som heter Jim Shadle her i Florida. Han er fotograf og tar med seg folk ut i båt til noen områder som skal være bra. Vi håper å få til en avtale med han på lørdag og kanskje søndag morgen. Vi venter i spenning på svar. Ellers har vi avtale med en som heter Ric som bor på østkysten av Florida, litt nord for Daytona. Han var en av fotografene vi traff når vi var i Alaska i høst, så han skal ta oss med en dag eller to. Utover dette så har vi planer om å lete etter en ugle den siste dagen som heter Burrowing Owl. Liten sak som er omtrent på størrelse med vår spurvugle.

Vi avsluttet dagen med å spise på en pizzasjappe. Kai elsker pizza, så jeg syntes han fortjente å få dette i dag etter å ha stelt så godt med meg. Selv fikk jeg ikke ned så mye, men Kai fylte godt opp. Det han ikke spiser opp på stedet tar han med seg hjem for å ha til frokost neste dag. Nå kaller jeg han bare for Mr. Doggybag.

Klar for senga igjen, og i natt håper jeg endelig jeg skal få sovet ut litt.

Er tilbake igjen om ikke lenge.

Hilsen Bent

7 kommentarer:

Grethe sa...

Hei Bent!
Stå stusselig å bli syk da, men så godt å høre at Kai har stelt så bra med deg og at du nå er mye bedre. Fortsatt god bedring.
Det perfekte bildet kommer nok. Du vet, den som venter på no godt,venter ikke forgjeves og med den tålmodigheten dere har, så får dere nok full klaff skal du se. :-)
Jeg må si at solnedgangbildet er en klar favoritt. Fargene er jo bare så nyyydelig! Er nå så gla i landskapsbilder da :-). Ja, også syntes jeg den hvite fuglen med speilbildet var utrolig flott!Du tar flotte bilder, Bent. Ingen tvil om det!
Nå må du bare bli 100 % igjen og legge styggedommen fra deg der borte før du vender nesen hjem. Fortsatt lykke til i jakten! Klem fra Grethe

Anonym sa...

Hei igjen Bent. Godt du er bedre, men kan ikke se på bildene at du ikke er i slag. For en solnedgang, det bildet var så nydelig. Håper du veldig kjapt kommer helt i form igjen. Du må jo sove og spise litt lett mat, drikke mye også, du vet uten mat og drikke duger helten ikke :) Gleder meg til mer på bloggen din. Takk for hilsen. God bedring. Ha det så bra du kan. Klem fra mamma.

Anonym sa...

Hei igjen Bent,..Godt å høre at du er på bedringens vei!!Forsett m det:-)Mange flotte bilder siden sist jeg var på bloggen din.Ingen tvil om at du er en dyktig fotograf!Solnedgangsbildet har jo akkurat mine farger..Nydelig!Gleder meg til de kommende bildene.....Kom hjem fra noen fine dager i Stockholm...til en by i forsatt gnistrende vintervær m/3 meter snø!!Ta godt vare på deg...God klem fra Siss;-))

Elisabeth sa...

Hallo min venn!
Her har det skjedd ting siden forrige gang jeg har vært inne og lest. Syk og greier, huff og huff....høres ikke bra ut. Eneste det hjelper mot er vel vekta og etter som jeg har skjønt, er ikke det å forakte! Håper ihvertfall du er på bedringens vei og at ikke dette legger noen demper på turen.
Dessuten må jo dunjakke i Florida være et spesielt syn.....:-) I ettermiddag går turen til Hovden, skal med KAKA-guttene på høydeopphold/treningsleir. Ikke verst å bli invitert med de "store" guttene på tur. Regner med det er en baktanke med det hele....time will show!
Ha det fortsatt fint. Krysser fingrene for at du snart får tatt det perfekte bildet.
Masse hilsener og klem fra Elisabeth

Lars Verket sa...

God bedring!!!

Anonym sa...

Hei Bent.......
Hører du ikke er noe i form, det er jo leit når du først er på et slik oppdrag. Men åssen er formen nå da, noe bedre? Veldig fine bilder du har tatt, kjempe bra. Nå kommer du jo snart hjem igjen, blir sikkert godt det også for dere :) Ha det bra så lenge, så snakkes vi....
Hilsen Tor Edgar

Bent Olsen sa...

Hei til alle sammen som har lagt inn kommentar, veldig koselig. Trodde jeg var over magesjauen, men den sitter for fullt ennå! Fjerde dagen på rad, så nå er jeg sliten. I tillegg har jeg det litt tungt inn i mellom, så denne kombinasjonen har ført til litt laber innsats på bloggen. Skal se om jeg kan få lagt ut noe i kveld, men da sover jo dere.

Masse hilsen fra Bent