fredag 13. februar 2009

En stille og litt kjedelig dag.Da var denne dagen over, litt stille og kjedelig, men jeg har iallefall fått ryddet godt opp i bildematerialet som jeg har fått så langt på turen. Kai sliter ennå med over 1000 bilder, mens jeg nå er nede i 280 bilder, resten er slettet. Har fått lagt inn søkeord på alle bildene og bearbeidet de jeg liker best. Lightroom er bare helt perfekt å jobbe med synes jeg, og alt det jeg før gjorde når jeg kom hjem er nå unnagjort underveis.

Guiden vår kjenner en kar som er ekspert på Photoshop, så vi har nå fått et lite kurs med han nå i kveld. Artig gjennomgang, men fyren snakket så mye og så fort at jeg ble helt svett i ørene!!! Tror Kai også fikk så hatten passet, så han sitter nokså stille i et hjørne her nå og henter seg inn igjen. Vi har fått i oss vår daglige dose av spareribbs, så kaloriinntaket er ialefall i ballanse og vel så det. Får håpe vi får godt av oss litt svinefett i morgen når vi skal ut å vasse i snøen igjen.

Det er avtalt avgang i morgen tidlig klokken 6, og da setter vi nådestøtet inn for å få de beste bildene. Vi er begge to godt fornøyde så langt, men det er alltid litt å strekke oss etter, og vi finner stadig ting som vi ønsker å gjøre bedre. Det kan mange ganger være litt tungt å aldri ble helt fornøyd, men samtidig så tror jeg det er med på å løfte kvaliteten noen hakk i riktig retning. Vi får se hva vi får til og hva slags vær vi får.

Vi "snakkes" i morgen.

8 kommentarer:

Grethe sa...

Hei Bent. Stilig bilde av deg med ugla i bakgrunnen!
Når jeg nå har sett alle de fine bildene, så ser jeg jo at en ugle er ikke bare en ugle....:-) Flott fugl! Virkelig!
Her går det bare i revy hele helgen. Premiere i kveld og vi har tre utsolgte forestillinger! Blir ikke så mye nettet på meg da, men vi snakkes snart. God tur videre til Florida! Har hørt det er ganske kaldt der også....;-) (ikke misunnelig i det hele tatt). Grethe

kirsten sa...

Hei igjen Bent. Dere hadde sikkert godt av en hviledag:) Håper du får blinkskudd i dag (jeg syntes jo du får det hver dag) Veldig fint bilde av deg og ugla, gjett hvor det henger he he. Her har vi strålende vær, sol og ikke så kaldt. Er bra med alle hjemme og vi følger deg på bloggen. Hilser fra Robert og gjengen. Ha det bra og lykke til videre på ferden. Masse hilsener til dere begge og klem til deg fra mamma.

Anonym sa...

hei igjen bent
koslig at du også hadde en blogg
skal følge med denne bloggen fremover
er koslig med litt inspirasjon
mvh anders selland

Anonym sa...

Hei gamle gutt.
Jeg så du skulle ringe en Nikon ekspert, nå har jeg sittet oppe i 3netter og våket ved tlf...
Jeg har alltid sagt at du må lære deg å lese brugsanvisninger, he he. Det er en imponerende fugl Bent, og jeg er rimelig missunelig.
Jeg er overasket over det vannvittige vinge spennet den har.
Bildene er jo ypperlige, så jeg regner med du har blitt fortrolig med utstyret? Nå bærer det til fjells og håp om litt landskaps bilder, har aldri opplevd det flottere enn forrige helg og ber på mine knær at det har holdt seg. Ha en flott helg og hils til romkammeraten.
Mvh Vidar G.

Anonym sa...

Hei kjekken! Mye skryt om deg på bloggen, men jeg må vel innrømme at du er dyktig.. Ser MEGET proff ut med det kamera... ikke akkurat det jeg har liggende i skuffen... Blir jo svimmel av bare tanken på hvordan den bruksanvisningen er.. hehe
Nå skinner solen her hjemme og mye snø... altfor mye til å være i byen.. Skulle gjerne hatt den billetten din til Florida.. Ta bilder av noe penere enn aligatorer da...
Lykke til og kos deg masse. Hils den andre svinerullen og.. Klem fra Astrid.

ivar sa...

Hei Bent
Det er veldig spennende og følge turen deres. Har nå sett flere unike bilder av uglen, men det er ikke overraskende at du finner motivet du leter etter, har jo sett det mange ganger Høres ut som været er svært variabelt men Nikon takler alt..
Hilsen Ivar S.

Bent Olsen sa...

Takk til dere alle sammen for kommentarer. Vidar, du må huske å være våken når jeg ringer!!! Vi ligger 6 timer etter dere i tid, så her må du regulere litt på døgnrytmen. :-)

Ellers kan jeg si at Nikon fungerer utmerket nå!! :-)

Mvh Bent

Jbfotografi sa...

Flotte bilder :)