onsdag 18. februar 2009

En dag uten et bilde....foreløpig.
Hei igjen dere, i dag har ingen av oss vært ute med kameraet ennå. Vi slappet av på morgenen, og det var godt å se Kai også kunne slappe av litt for en gangs skyld. Feberen er borte tror jeg, men magen er fremdeles ikke god. I går var jeg glad jeg hadde med meg vintertøy, for da frøs jeg så på grunn av feber at jeg tok like godt på meg dunjakka!! Det er første og forhåpentligvis siste gang jeg bruker dunjakke i Florida. Kai har stelt med meg som ei god gammeldags kone etter jeg ble syk, så han har vært ute å kjøpt bananer, loff og imodium. Kai kom med ferdig smørt mat på senga til meg, så han har virkelig gjort jobben. Det virker som jeg er i komminga igjen, og i kveld satser vi på å komme oss ut på Sanibel Island og det som heter Ding Darling. Det er en 40 minutters kjøretur herfra, så vi velger å bo en natt til på samme plassen. De som Kai kjente og som vi kunne bo hos ble det ikke noe av. De ringte i går og sa at de måtte jobbe på kvelden to kvelder nå, så da blir det for sent å besøke disse etterpå. Vi har lagt om planene, så vi skal nok finne noe å gjøre.

Skal prøve å få lagt ut en blogg etter kveldsøkta i dag, så får dere se om det ble noen fangst. 

Ha det fint så lenge alle sammen.

Hilsen fra Bent.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ser du får godt stell av Kai, det var godt en av dere var på beina. Bildene er som alltid helt topp. Synes det lignet litt på Sture stork, den lever enda og fortsetter den med det blir den første storken som har overvintret her i kalde Norge. Ikke dårlig!!! Er vel kanskje ikke stork som er på bilde, men er ikke helt ulik. Hørte i nyhetene at et veldig uvær er ventet mange steder i USA, men er vel kanskje langt unna dere håper jeg. Ser dere har tenkt dere ut på ei kveldsøkt. tvi tvi til dere begge. Vær forsiktig, hils Kai og ha en fin kveld. Glad i deg. Klem fra mamma.

Anonym sa...

Uffda!
God bedring Bent

Mvh
Ole Jørgen

Bent Olsen sa...

Hei mamma, det er ei hegre på bildet, men som du sier litt lik på en stork. Glad i deg også.

Hei Ole Jørgen, takk for hilsen. Formen er i bedring, så hvis utviklingen fortsetter skal det ikke gå lenge før alt er bra igjen.

Hilsen Bent

Anonym sa...

HUFFDA ! TRODDE IKKE MAN BLE RAMMET AV MAGESJAU " OVER THERE "
FINE BILDER BENT, DERE ER NOK LITT BORTSKJEMT ETTER ALLE TURENE. HÅPER ALLT GÅR SÅ MYE BEDRE NÅ OG SJAUEN GIR SEG. VI TENKER PÅ DEG/DERE OG FØLGER MED SELV OM VI IKKE ER ALLTID LIKE RASKE MED PENNEN...HILSEN ONKEL OG TANTE.