torsdag 12. februar 2009

Regn i bøtter og spann...
Da ble det slik vi fryktet og slik de meldte. Regn i bøtter og spann. Utrolig variasjon i temperatur og vær!! Kan det være dette de mener med global oppvarming??? Det er iallefall helt unormalt sier de her. Tør ikke tenke på hvilke bilder vi kunne fått av ugla i snøvær, slik det egentlig skulle ha vært nå! Foreløpig har vi bare sittet inne å jobbet litt med bilder i dag, og det er jo for såvidt hyggelig det også, men nå har de meldt dette været i hele dag, så da går nok denne dagen i vasken.

Kai har abstinenser og løper til vinduet hvert tiende minutt for å se om været har forandret seg. Dette er ikke bra for ham, og jeg ser han sliter veldig med dette. I tillegg har han en pc som er sterkt angrepet av influensa eller annen type virus, for den henger seg stadig vekk. Huff av meg, dette kan bli en lang og tøff dag for Jensen......og da selvfølgelig for meg også!! :-)

Legger ut noen bilder fra i går, deriblandt et bilde av guiden vår sammen med en skotte som er med som assistent. Veldig hyggelige karer, og vi har hatt det kjempefint sammen med disse guttene denne uka.

Vi har siste dag med fotgrafering igjen i morgen, så da er det å håpe på at det er sluttet å regne, eventuelt blitt kaldere så det går over til snø. Ugla i snøvær hadde vært en fantastisk slutt på Canadaoppholdet, så det er bare å håpe. Det skal være ei helt hvit snøugle i området vi befinner oss i, og vi har hatt en liten drøm om å finne denne. Det er visst ikke mange som har klart å fått gode bilder av en helt hvit snøugle, så det hadde vært veldig moro. Vi har nå kikket hele tiden etter denne, men som dere kanskje ser ut av bildene vi legger ut, så er det ikke mye kontraster i dette lyset og landskapet vi har. Nesten umulig å finne en hvit fugl som sitter helt stille i dette lyset.

Det kommer rapport senere om hvordan det går med oss, og på søndag morgen setter vi oss på flyet til Florida. Da regner jeg med at det blir litt mer variasjon i bildene også, for der er det fugl i alle farger og fasonger som står på menyen. Antakelig blir det litt alligator også.

Hilsen Bent.

7 kommentarer:

Anonym sa...

For noen flotte bilder du legger ut! Håper dere finner "bleikingen" dere leter etter. Dette blir spennende. Hold ut i regnværet!

Mvh Torill G.

kirsten sa...

hei dere to uglejegere. Dere har jamen ingen grunn til å klage. Tenk hva som kunne ha skjedd, pøsregn hver dag og ikke ei ugle. De fine bildene dere legger ut forteller mer enn ord. Dere har vært kjempeheldige. Blir vel for varmt i Florida he he. Nei gutter, nå må det bli slutt på sutringen. Bare et lite hint:) Ha det bra begge to og tvi tvi med resten av oppdraget. Klem fra mor.

Geir Ole sa...

Fine bilder du har. Dere har nå en fantastisk tur selv om dere kommer borti litt regnvær (slik er det jo her hjemme også:) ). Lykke til i morgen!

Anonym sa...

Overraskende lite snakk om Lightroom. Du/dere har vel bare nevnt det en gang eller to. Skylles det lav kroppstemperatur? :-)

Mvh, DagH.

Anonym sa...

Glemte en liten ting. Med tanke på pc'en til Kai. Foreslå følgene: Boot pc'en og hold nede F8-tasten. Skriv så "format c:" på kommandolinja. Dette fjerner faktisk all virus.
(Ring meg, imidlertid, før du trykker Enter -:) )

Mvh, DagH.

Bent Olsen sa...

Tusen takk for kommentarer, og veldig hyggelig at dere liker bildene jeg legger ut. I dag har vi ikke rørt fotoapparatet, men håper på blinkskudd i morgen igjen.

Dag Harald, her går det i Lightroom hele dagen, og vi blir bare mer og mer fornøyd med programmet!!! Her er det mye tid å spare, samt mye moro å lære. :-)

Mvh Bent

Anonym sa...

Hei Bent

For noen flotte bilder og veldig gøy å lese om turen deres... Enig med den som var spent på hvordan arbeidsantrekket blir i Florida:-)Ha en fortsatt fin tur, blir artig å følge med.... Grethe