onsdag 11. februar 2009

Kveld igjen...
Da var tirsdagen over og klokken er 2030 på kvelden her. Kai har lagt seg som vanlig, og sover sin søte søvn nå. Mye selskap i den karen kan man si. :-) Ettermiddagen i dag gikk stort sett med til å lete etter ei ny ugle, men en hvit fugl på den hvite snøen og på noen endeløse sletter er ikke god å få øye på. Det endte opp med at vi gikk å besøkte den ugla vi har jobbet med hele tiden, som Kai har døpt til Bob, selv om det er ei dame. Vi fikk noen fine bilder av denne i dag også, så vi er egentlig godt fornøyd med dagen.

I morgen tidlig drar vi av gårde til et annet sted for å lete etter andre ugler. Vi har et lite håp om å få se en helt hvit ugle, men det er veldig skjeldent. Vi skal da bytte plass å bo, så jeg er litt usikker på om vi kommer på nett der. Hvis ikke så er vi tilbake på denne plassen igjen på torsdag, så da får dere rapport igjen om hvordan det har gått.

Får legge meg jeg også nå, for i morgen er det opp klokken 5. Må vel belage meg på litt sang og musikk i natt også fra romkameraten min, han er iallefall i full gang med å varme opp kan jeg høre.

Hilser til alle dere hjemme og håper å høre fra dere.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Heia Pappa.
Gøy å lese bloggen din igjen, flink til å skrive er du også! Ser kaldt og guffent ut, ikke noe for meg akkurat. Sliter bare med den kulden vi har her i kr.sand nå så da hadde jeg nok tatt kvelden i Canada!!! Ellers er jeg tilbake på jobb igjen, og det var utrolig deilig. Savner deg masse, håper du har det fint på tur. Gleder meg til du kommer hjem på rådyrsteik:)
Veldig glad i deg!

kirsten sa...

Hei kjære Bent. Kjempefine bilder, så gøy.Ser ut som dere har hellet med dere og det er bra. Robert med fam hilser så masse,ja og Reidun.
Ser dere skal skifte bosted, håper du får mulighet til å bli tint opp der også :) Nå er det vel ikke så lenge igjen før varme Florida står for tur. Er morro at dere sender bilder av dere selv også. Ha det fortsatt fint. glad i deg. klem fra mamma.

Anonym sa...

Hei igjen,...cool guys!!Ingen tvil om at gutta er på tur,flott bilde av dere!Du leverer stadig bra bilder,falt fullstendig for det første bildet av snøugla..vakkert,mykt og les blikket;-)Keep more comming!Tilbake til hjembyen igjen i forsatt strålende sol fra skyfri himmel,-og et gnistrende flott vintervær.-15gr.
Lykke til videre på ferden!Varm klem fra Siss;-)

Anonym sa...

Du skriver veldig bra Bent, fortsett å blogge. Veldig gøy og spennende å lese om turen deres. Og bildene ser bra ut, som bestandig. Kos dere i kulda!

Mvh Torill G.

Tor Edgar Lunden sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Tor Edgar Lunden sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Tor Edgar Lunden sa...

Hei sviger.....

Godt å se at dere kan fryse litt dere også, for her hjemme er det også guffent og kaldt. Mye snø har det også kommet :( Var stilige bilder du hadde tatt, var kjempe fin den uglen der. Men dere må kose dere masse du og Kai, så hører vi i fra deg.... Ser Renate har nevnt rådyrsteika i bloggen din, blir snadder det. Hun er kjempe flink med maten den datteren din, det skal hun ha. Hun har noe kjempe godt på lur til steika neste gang dere kommer, det fikk dere ikke sist gang, så bare å glede dere allerede :) Snakkes Bent Mvh Tor Edgar

marianne sa...

Hei igjen Bent. Litt for mye skryt av bilder på denne bloggen må jeg si.Synes ugla er litt hvit og kjedelig. :-) Kom heller til Nittedal og ta bilder av vakre damer i flott telemarkstil ned Varingskollen. Litt av et syn i et utrolig vintervær.
Kos dere videre gutter. Ser ut som dere har det veldig bra. Gleder meg til å høre mer. En stor klem til deg Bent.

Lars sa...

Kjempefine bilder Bent!
Jeg fikk meg 24 timer på Ryvingen fyr man/tir. Utrolig rart med mye snø på Norges sydligste fyr! :)
http://www.flickr.com/photos/larsverket/sets/72157613615703454/

Bent Olsen sa...

Hei og tusen takk for kommentarer fra dere alle sammen!! Kjempehyggelig!!! Til Renate og Tor Edgar, gleder meg til å komme hjem til rådyrsteik ja!!! :-)

Mvh Bent

Bent Olsen sa...

Hei Lars og takk for hyggelige kommentarer. Nå må du ikke glemme meg når du skal på tur med kajakken etter hvert. Gleder meg veldig til å bli med deg en tur. :-)

Mvh Bent