fredag 13. februar 2009

Siste økta overHei igjen dere, da var siste økta med snøugle over. Vi trodde vi skulle få ettermiddagen også, men vi må kjøre tilbake mot Ottawa om en time eller to. Vi fikk noen fine timer med Bob i dag også, og det ble noen fine og annerledes bilder. Jeg hadde et ønske om å få et bilde hvor ugla står på bakken og skriker rett mot oss, og det fikk jeg heldigvis i dag. Har lagt ut et av disse i full fart, så får dere se hva dere synes. Fikk også noen bilder av ugla med månen i bakgrunnen, så det var jo også litt moro.

I går var det 5 plussgrader, og i dag er det 16 minus og sterk vind!! Fingrene er ikke kommet seg helt etter siste økta, så nå er det full opptining her på rommet. Skal bli deilig å komme ned i varmen nå om ikke lenge!! Vekk med dunjakke og lue/votter!!!

Kai sliter som vanlig med pc'en, så jeg lærer stadig vekk nye gloser. Når det er på det verste kan jeg bare sette meg litt bort til han, så får jeg fort varmen igjen. Det gløder av hodet på han, og jeg tror nok han er rimelig klar for Mac nå. :-)

Ok, dere hører fra oss, og igjen tusen takk for kommentarer.

Mvh Bent

4 kommentarer:

kirsten sa...

Dette var helt topp, begge var flotte, men bob og månen var jo et utrolig stilig foto. Tenker det skal bli deilig å komme til varmen nå. Skal hilse fra Bjørn, han var mektig imponert over de fine bildene:) Så må du/dere ha en god tur til Florida. Hils til Kai. Jeg er på hans blogg også vet du. Ta vare på deg selv og kompisen. Klem til dere begge fra mamma.

Anonym sa...

Hei igjen kjekken!!Imponerende bilder av den "berømte" snøugla nok en gang!Du er heldig som kan se den på nesten kloss hold,et vakkert skue må være!Flott bilde av "patriarken"m/snøugla over hodet også:-) habil fotograf han der Kai;-)Hm! Ønsker deg en varm fornøyelse i Florida....og en happy valentine 14.februar;-)Stoooor klem fra Siss.

Anonym sa...

dette er bare helt toppers bent
du er en dyktig fotograf,det er det ingen tvil om
lykke til videre i florida
mvh anders selland

Bent Olsen sa...

Hei til dere, og takk for kommentar.

Mvh Bent