tirsdag 10. februar 2009

Første økt på tirsdag over.Da er første økta på tirsdagen over. En kald fornøyelse da vi nå også har fått en del vind på kjøpet. Fingre og føtter får gjennomgå, men det går greit. Har fått litt kommentar på at jeg ikke har tatt med nok tøy, men det er en kalkulert beregning. Regner som så at jeg klarer å fryse noen dager, og får bare tenke at jeg skal til Florida om kort tid. Hvis jeg skulle hatt med mer tøy måtte jeg gjort som Kai og hatt to kofferter, og det orket jeg ikke.

Når vi får på oss nettingtrøyene på morgenen, så ser det ut som to surra svinesteik som løper rundt her. Ikke akkurat et syn for guder, så det er nok bra vi er alene. Kai holder matinntaket oppe som vanlig, og i denne kulda kreves det et større energibehov enn vanlig, og det sier ikke så lite!!!

Fått litt spørsmål om fotograferingen også, og til det kan jeg si at jeg sliter litt med å få fokusert på fuglen når den er i flukt. Veldig lite kontraster når fuglen er hvit akkurat som snøen, så jeg synes det er mer uskarpe bilder enn hva jeg er vant med. Håper det er opptakssituasjonen som gjør det, men har en liten mistanke om at det er noen innstillinger jeg ikke helt har fått med meg også. Ergerlige greier, men det er jo bare å stå på videre. Ellers er det ikke mye snøugle å se, så det blir mye leting og lite tid med fotografering. Vi har foreløpig bare fotografert på samme fuglen, men i morgen skal vi kjøre et godt stykke av gårde for å lete etter andre snøugler. Det er det eneste som står på programmet denne uken, så de bildene jeg legger ut blir stort sett av snøugle.

Ellers har Kai hatt konsert i natt med sang så det holder. Til refreng så snorket han, så det var litt av en underholdning. Trodde først gutten bare tullet med meg, men jammen meg så var han til å sang i søvne!!! Vet ikke hva han drømte om, men fin sang var det ikke.

Nå er det en liten pause før vi skal ut å lete igjen. Rekker akkurat å legge ut denne bloggen, ta meg et varmt bad, så er det av gårde. Takker så mye for kommentarer fra alle som har tatt seg tid til det, og håper dere fortsetter samt at det kommer nye til. Har dere spørsmål er det bare å komme med de.

Vi sjåast.

Mvh Bent

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Bent.
Dette virker jo veldig spennende, etter bildene og dømme kan du ikke ha store problemer med utstyret.
Godt ikke dere er i bjørneland denne gangen, to surra svinesteiker kunne blitt for mye for bamsefar.
Stå på videre og hils Kai.
Mvh Vidar G.

Anonym sa...

Hei igjen Bent. Renate, Tor Edgar og Celine ba meg hilse til moffa. De har problemer med nettet og har ikke fått med seg bloggen din. Er vel ikke så lenge det varer selv om de bor på bygda. Du er flink på bloggen, det er gøy å følge med vet du. Bildene er jo fine som alltid. Du ser jo ut som du er ganske så godt kledd også:) Kos dere videre. Klem fra mamma.

Jan-Eilert Pedersen sa...

Ser at dere koser dere over dammen. Det er bra. Jeg følger også med på innleggene deres. Flotte greier!. Her går det mest i rådyr og elg om dagen :-) Hils Kaj og si at vi får ta praten når dere er tilbake i gamle-landet.

J-EP

Anonym sa...

Hei Bent.
Ja , det ser kaldt ut.
Ser ut som du treffer litt med fokusen.
Utrolig artige beskrivelser du kommer med.
Gøy å følge med på bloggen.
mvh Jarl S (Steffen)

KnutBS sa...

Dere lever drømmen der borte i Canada, må bare være fantastisk kjekt!!
Følger ivrig med på bloggen, og sikler etter de fantastike bildene du leverer!

Ha det kjekt videre!
mvh Knut Børge

Studio Natura sa...

Hehe, Kai som synger i søvne! Det burde du ta opptak av og bruke som musikk til en overtoningserie!!