fredag 27. februar 2009

Hjemme igjen....Ja, da var jeg hjemme igjen i moder Norge! Deilig å ha kommet hjem igjen, og deilig å endelig sove i sin egen seng med ordentlig dyne osv. De som har vært i USA tidligere vet at de ikke har dyner der, men bruker bare noe laken og teppelignende ting. I tillegg er det jo fantastisk å kunne spise grovbrød med norsk pålegg. Brød kan de ikke i USA, det er bare luft og ingenting. Ja ja, nok av det.

Utbyttet bildemessig ble ikke så stort siste dagen, så har ikke så mye mer å komme med på den fronten. Vil bare benytte muligheten til å takke alle dere som har fulgt med på bloggen min, og ikke minst lagt inn kommentarer. Veldig moro når noen skriver kommentarer, og det gir litt ekstra motivasjon til å bruke tid på å legge ut bilder og tekst.

Vil også benytte muligheten til å takke min gode turkompis Kai for hyggelige dager i sammen. Kai er en kjernekar å reise på tur med, og vi har ennå til gode å krangle om noe som helst. Vi har mye humor på turene våre, og Kai er en profesjonell og dyktig fotograf som jeg lærer masse av hele tiden. Det jeg kan om foto har jeg stort sett lært av Kai og Ole Jørgen Liodden, så jeg har mye å takke disse for. Håper det blir mange turer i fremtiden med Kai, og vi har for såvidt en del løse planer på bordet.

Har ikke noen konkrete turer på gang før i slutten av august nå. Da drar jeg tre uker til Alaska igjen, og denne gangen skal jeg bare ha full klaff med bjørnene!!! I tillegg skal jeg ha med meg 11 stykker i noen dager på en padletur i villmarka hvor vi skal fiske laks, padle og forhåpentligvis ha masse nærkontakt med grizzley. Regner også med at det blir en del småturer inn i mellom, så dere får følge med på bloggen fremover. Hvis dere legger inn mailadressen deres der det står at dere kan abbonere på bloggen, vil dere få en mail hver gang det skjer noe nytt.

Ha det bra så lenge.

Hilsen fra Bent

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hva med Trugeturen... Er ikke den med i tellinga...:-)

Bent Olsen sa...

Åååååååå, selvfølgelig!!!! Glemte at jeg skal på trugetur om ikke så lenge. Det er jo en kjempetur, så beklager at jeg glemte den. :-)

Mvh Bent