søndag 8. februar 2009

Fremme i Ottawa

Hei igjen, naa er vi endelig fremme i Ottawa. Sitter paa en pc i resepsjonen der vi bor, saa da er det ikke ae, oe, og aa.

Turen startet i kjent stil med forsinkelser paa flyet. Skulle fly fra Kristiansand til Oslo, saa London og Ottawa. Hvis flyet hadde gaatt som det skulle, hadde jeg hatt 55 minutter i Oslo til neste fly gikk. Startet paa Kjevik med 35 minutters forsinkelse pluss 10 minutter til med avising av vingene. Naar vi landet i Oslo var det 10 minutter til neste fly gikk, men det som var saa flaks var at det samme mannskapet paa flyet fra Kristiansand skulle fly flyet til London. Derfor parkerte flyet rett ved siden av flyet som jeg skulle ha videre, og tenkte at dette var jo perfekt. Mannskapet kunne naa bare gaa rett over i det andre flyet, og det tenkte jeg at jeg ogsaa kunne. Men dengang ei. Det kom en buss og hentet alle passasjerene for aa kjoere de der de skulle inn paa flyplassen. Med andre ord saa ble jeg kjoert 2 km vekk fra flyet foer de slapp meg ut, saa maatte jeg loepe tibake igjen!!! Med 30 kg utstyr hengende rundt halsen og i daarlig form, saa var dette ikke saerlig bra. Naar jeg endelig kom tilbake saa hoertes lungene ut som ei gammel ustemt sekkepipe, og svetten sprutet. Klissvaat og lettere forbannet moeter jeg samme dama som sendte meg paa bussen, smilende og fornoeyd sier hun: Se det ja, du rakk det!!! Hadde mest lyst til aa vri hodet av henne, men klarte aa tvinge frem et smil mens jeg hentet igjen pusten.

Etter dette gikk turen smertefritt, og paa flyet fra London til Ottawa fikk jeg tre seter for meg selv, saa da var det mulig aa legge seg ned for aa sove inn i mellom. Naar vi kom til Ottawa ble vi moett av en hyggelig kar som heter Mark, og det er han som skal hjelpe oss aa finne snoeugla. Kvelden ble avsluttet med en middag paa byen.

Naa sitter vi paa hotellet og venter paa a bli hentet av Mark, saa skal vi kjoere mot Montreal. Selve fotograferingen begynner i morgen, saa i dag blir det bare transportettappe. Kommer jeg paa nett igjen, saa hoerer dere fra meg.

Ha det bra saa lenge alle sammen.

Mvh Bent

3 kommentarer:

Anonym sa...

Godt dere kom greit til Canada. Dere var nok heldige tross alt, flyene ble innstillt senere på dagen. Håper ugla er samarbeidsvillig og viser seg fra sin beste side. Venter spent på bilder. Ha en fin dag, alle i slekta hilser til deg. Klem fra mamma. Hils til Kai.

Bent Olsen sa...

Takk for det mamma, og hilser tilbake fra Kai. Klem fra meg.

Anonym sa...

Ja, sannsynligvis sa det er